Vállalkozói hitel – keresse meg a legjobbat Ön is!

2014. nov. 07.

A vállalkozói hitel kérelmezése előtt mérlegelnünk kell, hogy mekkora összeget tudunk könnyedén törleszteni, hogy ne legyenek fizetési problémáink. Hogyan válasszon egy cégvezető a hitelek közül? Most igyekszünk bemutatni, mi az amit át kell gondolni mielőtt felvennénk egy kölcsönt.

  • Az első lépés, hogy készítsünk egy üzleti tervet. Ekkor már láthatjuk, hogy mennyi pénzre van szükségünk a vállalkozásunk fejlesztéséhez. Mielőtt kérelmeznénk a kölcsönt, jól gondoljuk át, hogy mit is szeretnénk csinálni az elkövetkezendő időszakban, mert egy második kölcsön kérelmezésének az ügymenete hosszadalmasabb lehet, ezért érdemes előrelátónak lenni.

  • Ha már tudjuk mennyi pénzre van szükségünk akkor a vállalkozói hitelkalkulátor alkalmazásával áttekinthetjük az ajánlatokat.

  • Olyan hitelt érdemes választani, amelynek a törlesztőrészletei nem túl magasak, így a cég számára nem jelentenek majd túlságosan nagy terhet és a fizetési problémákat elkerülhetjük.

  • A fix kamatozású forinthitelek jelenleg nagyon népszerűek, érdemes ezeket is áttekinteni, főleg abban az esetben ha nem szeretnénk a váltakozó költségek miatt idegeskedni.

  • Sok államilag támogatott vállalkozói hitel közül is választhatnak a cégvezetők, ezek előnyösebbek és alacsonyabb kamatokkal vehetőek igénybe, mint a többi konstrukció.

  • Az ünnepi időszak előtt akciós ajánlatokat is találhatunk, ha a vállalkozói hitel iránt érdeklődünk, ezért érdemes keresgélni.

  • A hitel igénylés előtt nem csak az összeget és a havi törlesztők nagyságát kell figyelembe venni, az is fontos, hogy hány évre vesszük fel a kölcsönt, így a futamidőt is mérlegelni kell.

  • A legfontosabb, hogy lehetőségeinkhez mérten válasszunk hitel lehetőséget! A kölcsön ajánlatok között találhatunk nagyon előnyöseket, de ettől függetlenül nem vállalhatjuk túl magunkat, mivel cégünk anyagi stabilitása a tét.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az árlapot és megismerheti melyik az a vállalkozói hitel, amely az Ön esetében a legelőnyösebb lehet.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!